Velkommen tilHelportraet.jpg-for-web-small

Kunstformidlingen.dk
Viborgvej 125
Mejrup Kirkeby
7500 Holstebro.

 

Kunstformidlingen.dk er mit Holstebro galleri. Tidligere en fritidsglæde for mig ved siden af mit arbejde som sogne- og korshærspræst ved Holstebro Kirke. Nu er jeg gået på pension fra mit præstearbejde, men arbejder videre med kunsten.

Mit mål er at være med til at formidle god kunst til så mange som muligt i form af udstillinger, udsmykninger, salg, foredrag og samtaler.

Kunstformidlingen.dk formidler kunst af en lang række rigtig gode og fremragende kunstnere som for eksempel Arne Haugen Sørensen, Erik Heide, Keld Moseholm, Tróndur Patursson, Leif Sylvester, Maja Lisa Engelhardt, Adi Holzer, Perry Oliver, Simon Aaen, Peter Brandes, Peter Ejlerskov, Caroline Krabbe, Luise Haugen, Niels Helledie , Bjørn Nørgaard, Laila Westergaard og Torbjørn Olsen. De fleste kunstnere er danske.

Kunstformidlingen.dk udbyder hovedsageligt malerier og grafiske arbejder i form af raderinger, litografier, træsnit, men også akvareller, glas, bronzeskulpturer, kunstbøger og kunst-postkort.

Kunstformidlingen.dk arrangerer løbende udstillinger på virksomheder, i sognegårde, kirker, på højskoler, i kunstforeninger, og i andre sammenhænge i egnede lokaler. Se os også hos Campaya om oplevelser og seværdigheder i Holstebro.

Enhver er velkommen til at henvende sig om køb, udstillinger, foredrag og besøg med videre.

– Velkommen til Kunstformidlingen.dk

Søren Nielsen Tlf. 2120 5825 Mail: sn@kunstformidlingen.dk